buiten verlichte GRAVEL banen, geen verhuur

www.tvstort.nl

5 tennisbanen GRAVEL en beachtennisvelden, allen verlicht. Geen verhuur.

Onze 5 tennisbanen en 4 beachvelden zijn idyllisch gelegen in Dorrestein. Uniek is dat u voor dezelfde prijs twee soorten tennis kunt spelen. Bovendien zijn gravelbanen 12 maanden open. Behoudens “Hollands” risico in de winter. Daarnaast is er veel te doen.

Er is voor ieder wat wils. Van competitie teams (van laag tot het allerhoogste op zaterdag) , ochtend groepen voor senioren, Bijna 140 kinderen die met het speciale tenniskids spelen. Er zijn open groepen om in te stappen op de maandag avond en op de gravel en funbeach op de woensdag avond. Een laagdrempelige interne recreanten competitie (IRC) en watchapp groep om mensen te leren kennen.  

Tennisschool Hooijer geeft lessen voor vele leeftijden en niveau’s en geeft clinics aan omliggende scholen. Op woensdag en vrijdag beachtennisgroepen. 

Het park wordt beheerd door eigen leden met het leden voor leden principe. Zo houden we het gezellig en lage prijzen. Met de selfservice in de hal kunt u altijd een drankje drinken of toilet of douche gebruiken. Het park is 7 dagen per week met uw KNLTB-pas toegankelijk en er kan van 9.00 tot 23.00 met verlichting gespeeld worden..